Taxaties

taxatieAB Vastgoed is specialist in taxaties in de regio Venlo. U kunt bij ons terecht voor taxatie van uw woning of bedrijfpand.

Wanneer u contact met ons kantoor opneemt met de vraag of we een taxatie voor u willen uitbrengen in de regio Venlo, zullen wij u allereerst vragen waar u een taxatie voor nodig heeft. De taxatie kan namelijk voor diverse doelstellingen nodig zijn en daarvoor zijn verschillende taxaties mogelijk.

U kunt bijvoorbeeld een taxatie nodig hebben voor het verkrijgen van een hypothecaire financiering na aankoop van uw woning of bedrijfspand. Hiervoor is weer een splitsing te maken tussen een taxatie met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
Indien het een taxatie met NHG betreft, zal deze worden uitgevoerd onder toezicht van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Hiervoor hebben wij de kennis en expertise in huis.
De taxatie kan ook verricht worden voor de belastingdienst (bij overname van onroerende goederen van zakelijk naar privé of ouders-kinderen, inventarisatie etc), opstalverzekering of een verhoging van de bestaande hypotheek bij een verbouwing.

Kortom, welke taxatie u ook nodig heeft, wij kunnen deze voor u uitvoeren. Een taxatierapport van onze register Makelaar/Taxateur wordt door alle financiële instanties geaccepteerd.

AB Vastgoed is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO en staat ingeschreven bij de SCVM als Makelaar/Taxateur BOG en als Makelaar/Taxateur Wonen.

Uw taxatierapport in 4 stappen snel in huis:

  1. Vraag uw taxatie aan d.m.v. het contactformulier, telefoon of per mail.
  2. U wordt binnen 24 uur benaderd voor het maken van een afspraak.
  3. Onze gecertificeerd taxateur komt langs om de woning/het bedrijfspand op te nemen.
  4. Binnen 5 dagen na opname van de woning/het bedrijfspand heeft u het taxatierapport in huis.

 

Snel aanvragen, bel: 077 472 92 44 of per mail: info@ab-vastgoed.com of onderstaand formulier.

 

Aanhef

Naam (*)

Organisatie

Straat + huisnr.

Postcode en Plaats

Telefoonnummer (*)

Mobiel nummer (*)

E-mail (*)

Onderwerp

Vragen / opmerkingen

Wij zijn als taxateur Venlo altijd bereikbaar en kunnen voor u snel een juiste taxatie maken in de hele regio Venlo.