Over ons

Hoe gaan wij te werk?

Lees meer over onze werkwijze bij taxaties en het aankopen en een woning of neem contact met ons op.

AB-vastgoed in Venlo

AB-vastgoed is een persoonlijk vastgoedkantoor in de omgeving van Venlo en wordt gerund door mij, Angelique Oosterhuis. Ik ben register makelaar en register taxateur, heb meer dan 20 jaar ervaring in het vastgoed en ben gespecialiseerd in aankoopbegeleiding.

Wij zijn gevestigd op de Nijmeegseweg 6d, 5916PT in Venlo.

Wij zien je graag voor taxaties of aankoopbegeleiding en help je met jouw/ jullie ideale huis!

Angelique Oosterhuis

Ik ben ingeschreven bij NRVT, SCVM en aangesloten bij de  van VBO branchevereniging. Door mijn grote marktkennis, deskundigheid en ruime werkervaring kun je bij mij terecht voor een professionele taxatie.

In januari 2003 begon ik mijn eigen bedrijf AB-vastgoed na het afronden van mijn HBO studies Small Business, Retailmanagement en Makelaardij en Vastgoed.

Jill Marks

Jill is Angelique haar ondersteuning op de binnendienst als commercieel medewerkster. Jill is werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag. 

Onze missie

Bij AB-vastgoed hebben we één helder doel: mensen helpen. We willen jou graag bijstaan bij de belangrijkste, duurste en meest spannende aankoop in jouw leven: jouw nieuwe thuis. Als taxateurs hebben wij te maken met allerlei juridische, financiële en administratieve taken. Maar bovenal gaat het om de mensen.

Wij begrijpen dat de aan- of verkoop van een woning, grote verbouwingsplannen en het regelen van gunstigere hypotheekvoorwaarden spannend zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat je snel, deskundig en onafhankelijk advies ontvangt.

Onze visie

Bij AB-vastgoed begrijpen wij dat een huis meer is dan een stapel stenen. Het is de plek waar je feestjes geeft, vrienden ontvangt en waar jouw kinderen opgroeien. Het is de plek waar je na een lange werkdag tot rust wilt komen en waar je je veilig en vertrouwd wilt voelen. Wij begrijpen dat en daarom vertalen wij al jouw overwegingen naar onze taxatierapporten.

Bij onze taxaties kijken wij naar de wijk en omgeving, de indeling en inrichting van de woning, de duurzaamheid en de bouwkundige staat van de woning en zelfs naar verbouwingsmogelijkheden voor de toekomst.

Zo helpen wij jou graag een stap verder bij het vinden of verbouwen van jouw droomwoning.